Blog

O mně

Mou profesí i mým koníčkem je zdravé stravování. Zájem o tuto oblast mě provází od střední školy, od doby, kdy jsem zjistila, že můj metabolismus nepatří k nejrychlejším a tím pádem si rozhodně nemohu dovolit sníst cokoliv, na co dostanu chuť, pokud nechci riskovat, že knoflík od mých kalhot při pokusu sednout si vystřelí mému společníkovi rovnou do obličeje... Jinými slovy asi od 20 let se moje postava začala žensky zaoblovat, což jednoho z mých kolegů vedlo k poznámce, že začínám mírně připomínat Venuši. Pochopila jsem, že myslí Venuši Věstonickou, což mě vedlo k prvním pokusům o hubnutí. Víc o svých vlastních zkušenostech s hubnutím a programem Metabolic Balance® , který mě uchvátil v roce 2009, píši zde, na svých stránkách.

Aktuálně se specializuji jako odborný poradce pro Metabolic Balance®. Tuto profesi jsem si přidala ke své profesi původní. Vyživa a psychika spolu souvisí velmi úzce, takže i moje dvě profese se skvěle doplňují. A proč právě tento výživový program? Protože je jednoduchý, a přitom dokonalý a snadno proveditelný. Mým koníčkem se postupně stalo i vymýšlení nových receptů a vaření podle principů Metabolic balance. Můžete se těšit na další tipy na úpravu jídel a nové kombinace. Průběžně budu na stránky přidávat další recepty, ale také články věnující se všemu, co se zdravou výživou souvisí.

Ve volném čase (pokud mi nějaký zbyde) mířím nejraději do přírody, v sezóně na zahradu, pohyb v přírodě mě totiž nabíjí a krásně vyčistí hlavu. Ráda čtu, miluji humor, občas i sama něco napíšu. A v neposlední řadě - pokud mi čas a klouby dovolí - se věnuji tanci. Mou vášní se stalo flamenco, argentinské tango a klasické společenské tance.