Houby
Škvarky z hlívy ústřičné na zeleninovém salátu

Ingredience:
porce hlívy ústřičné
porce zeleniny - směs 
				listových salátů, polovina rajčete apod.
sůl, mletý pepř, kmín
čajová lžička balsamikového 
				nebo jablečného octa
za studena lisovaný olej
Postup:
Nejprve si připravte houby - očistěte a nakrájejte na menší kousky. 
			Na rozpálenou pánev většího průměru lehce potřenou olejem (houby by 
			neměly ležet na sobě) vložte houby, zprudka opékejte a míchejte, 
			dokud se nevyškvaří voda a houby nezačnou hnědnout. Osolte a 
			okořeňte dle chuti. 
			
Na talíř si připravte salát - dle potřeby natrhejte listy salátu, pokrájejte rajče a zalijte známou zálivkou z oleje, lžičky octa a soli. Zálivkou přelijte salát a přidejte houby.


