Snídaně - Semínka a mandle
Čokoládová mandeláda s avokádem

			Ingredience: 
porce mandlí a slunečnicových 
				semínek
porce avokáda
lžička kakaa
kousek vanilkového lusku (nebo 
				špetka mleté bourbonské vanilky)
ořechový, mandlový nebo jiný 
				vhodný za studena lisovaný olej
jablko
Postup:
Připravte si mandeládu obvyklým způsobem - mandle se semínky předem namočte a s částí vody rozmixujte. Přidejte porci avokáda, jablko nebo část jablka nakrájeného na kousky, dochuťte kakaem, vanilkou a olejem.
Jezte z misky lžičkou nebo podávejte s plátky jablka.
			 Tipy: 
Ve 
			4. fázi lze přidat lžičku medu nebo kokosového cukru, není to ale 
			nutné - jablko mandeládu příjemně dosladí. 

