Ingredience:
porce lilku
porce kozího nebo jiného sýra
1 menší rajče
sůl, pepř
1 chilli paprička (nemusí být)
bylinky (petržel, máta meduňka 
				aj.)
stroužek česneku
lžíce olivového oleje
Postup:
Lilek očistíme, ukrojíme konce a nakrájíme ho podélně na plátky cca 
			0,7 cm silné. Rychle opečeme na grilu. Rozložíme na talíř, lehce 
			osolíme a opepříme. Na každý plátek lilku položíme kousek sýra, dále 
			plátek rajčete, kousíčky nasekané papričky. Posypeme nakrájenou 
			petrželkou a svineme. Rolády napíchneme na jehlu, aby se nám 
			nerozjely, a dáme na chvíli zpět na gril. Rolády sundáme v okamžiku, 
			kdy se sýr začne tavit. Přendáme na talíř a přelijeme olejem 
			smíchaným s prolisovaným česnekem a nasekanými bylinkami, solí a 
			pepřem.
			
			
			Pokud nemáte rádi kozí sýr, můžete použít např. mozzarellu, čerstvý 
			sýr s bylinkami apod. 
			
			Od 
			3. fáze je možné připravit k roládám jogurtový dip: Olejovou 
			zálivku smícháme se lžící bílého jogurtu a přidáme na talíř 
			k roládám.