Drůbež
Kuřecí nudličky s brokolicovým kuskusem
Květákovou rýži už asi znáte. Zkuste si připravit podobným způsobem kuskus - vhodnou zeleninu posekáte podobně jako květák, ale na velmi jemná zrníčka, připomínající kuskus. Ve 4. fázi můžete k zeleninovému kuskusu přidat i malou porci celozrnného kuskusu jako přílohu.
Ingredience:
				porce kuřecích prsou
porce brokolice, příp. lze použít romanesco nebo zelený květák
zelenina na salát - listové saláty, příp. kousek rajčete apod. 
sůl, mletý pepř, špetka římského kmínu, příp. sušené bylinky
kousek prolisovaného česneku (lze i bez)
za studena lisovaný olej (ghee ve 3. fázi)
Postup:
Nejprve si připravte "kuskus". 
			Brokolici očistěte a rozdělte na drobné růžičky. Nasekejte v sekáčku 
			najemno. Lze i rozmixovat v mixéru, nepoužívejte ale mixér tyčový - 
			vznikla by kaše. Jemnou drť dochuťte solí (nebo bylinkovou solí bez 
			glutamátu) a dalším kořením a nechte krátce dusit. Hotový kuskus 
			smíchejte s olejem. Kuřecí maso nakrájejte na nudličky, posolte a na 
			pánvi orestujte. Mezitím si připravte na talíř zeleninovou oblohu. 
			Přidejte kopeček kuskusu, obložte nudličkami masa. 

