Drůbež
Krůtí prsa s dýňovou omáčkou

Ingredience:
				porce krůtích prsou
kousek cibule 
porce máslové dýně 
celý pepř, několik kuliček nového koření, bobkový list, větvičky čerstvého tymiánu
sůl
Postup:
Nakrájenou cibuli orestujte na pánvi, přidejte osolenou porci 
			krůtích prsou a po obou stranách rychle opečte. Podlijte, přidejte 
			koření a nechte dusit pod pokličkou. Mezitím si připravte dýni - 
			oloupejte a 
			vydlabejte jádřinec. Dužinu nakrájejte na dvoucentimetrové kostky. 
			Chce to ostrý nůž, je tvrdá. Dýni přidejte k masu. Po změknutí dýně 
			maso a koření vyndejte, dýni rozmixujte na omáčku, příp. dochuťte a 
			vraťte k ní maso. Prohřejte a můžete podávat. 
			
Ve 3. fázi je možné maso s omáčkou doplnit ještě malou porcí celozrnných těstovin.

