Tvaroh a sýry
Krémová polévka z fenyklu
Ingredience:
- 
				porce fenyklu 
- 
				kousek mrkve, celeru a petržele 
- 
				1 šalotka 
- 
				1 porce sýru žervé (nebo jiného sýra, výborný je např. i Cottage) 
- 
				sůl, pepř 
- 
				menší stroužek česneku 
- 
				olivový olej 
- 
				zeleninový vývar 
Postup:
Nejdříve orestujte nasekanou šalotku a česnek, po chvíli přidejte 
			fenykl nakrájený na plátky (nať schovejte na ozdobu), přidejte celer 
			a petržel nakrájenou na kostičky a na kolečka  nakrájený kousek 
			mrkve. Ještě pár minut opékejte. Zalejte vývarem a vařte asi 15 
			minut, dokud není zelenina měkká. Jakmile se tak stane, stáhněte 
			hrnec z plotýnky. Pokud chcete mrkev použít na ozdobu, vyndejte ji, 
			do polévky přidejte žervé a rozmixujte. Nezapomeňte si kousek sýra 
			strčit do pusy (začínáme bílkovinou). :-D Dochuťte solí a pepřem, 
			můžete přidat ještě kousek prolisovaného česneku. Na talíři ozdobte 
			kolečky mrkve a nasekanou fenyklovou natí. Podávejte s žitným 
			chlebem.


