Ryby
Kapří hranolky s pikantním salátem

Ingredience:
porce kapřích filetů (nebo 
				jiné vhodné ryby)
Na marinádu: 1 - 2 stroužky 
				česneku, mletý kmín, sůl, mletý zázvor, špetka chilli, sójová 
				omáčka Tamari, mletá paprika 
Na salát: porce okurky, 
				mrkve, ředkvičky nebo ředkve, sůl, pepř, ocet, olej
Postup:
Nejprve si připravíme rybu. Filet nakrájíme na hranolky cca 1,5 cm široké. Česnek prolisujeme, přísady na marinádu smícháme v misce a v marinádě obalíme kapří hranolky. Necháme asi hodinu marinovat. Připravené hranolky posypeme sladkou paprikou a dáme grilovat na kontaktní gril.
Mezitím si připravíme salát. Očištěnou zeleninu nastrouháme na jemném struhadle, ochutíme, vmícháme za studena lisovaný olej. Necháme chvíli odležet.

